Sobre Nosaltres

Som una empresa que creu en la valoració de la persona i el seu entorn per sobre del capital.

 El principal repte de les empreses que creiem en l’economia social és la generació de cohesió allà on desenvolupem les nostres activitats sota criteris responsables.

Col·laborem activament amb agents socials per formar i incorporar al mercat laboral a totes aquelles capes de la societat més desprotegides. Oferim a través dels nostres tècnics i equips altament qualificats la formació i motivació personal perquè un cop finalitzat el cicle laboral amb nosaltres, puguin incorporar-se al sector amb garanties d’èxit.

El nostre objectiu es oferir un servei de qualitat, àgil i adaptat a les demandes de cada client i projecte, basat en la nostra experiència i en un personal altament qualificat. Aprenem i treballem dia a dia per seguir oferint els nostres serveis amb garantia d’èxit.

Un dels eixos vertebrals en la nostra empresa és la qualitat, la prevenció dels riscos laborals i la correcta gestió medi ambiental. Invertim decididament en la formació i la responsabilitat col·lectiva e individual per tal d’humanitzar les tasques productives.

Contacta amb nosaltres

Si desitja contactar amb Oprocat pot accedir a la pàgina de contacte i omplir el formulari.