Solidari

Solidari

Col·laborem activament amb el programa incorpora de “La Caixa” per integrar a les nostres obres persones en risc d’exclusió social. Amb aquest programa tutelem junt amb agents socials el creixement personal de les persones per tal que puguin en un futur ser autosuficients professionalment i afrontar el futur amb il·lusió.

 

Apadrinem econòmica y tècnicament la fundació infantil Casa Ronald McDonald’s Barcelona amb la que ens lliga un vincle preciós.

Tant es així que formem part del consell de direcció de la Casa de Barcelona per tal de ajudar a les famílies que tenen fills amb greus problemes de salut i que es troben hospitalitzats a Espanya.

 

 Crear una llar fora de casa o oferir-los un oasi dins de l’hospital respon a dues necessitats fonamentals; d’una banda, influeix positivament en la recuperació de nens malalts i de l’altra, ajuda les famílies a centrar-se només en la curació dels seus fills, despreocupant-se dels problemes logístics que comporta desplaçar-se fora de la seva residència habitual.

 

Proporcionem una llar gratuïta a totes aquelles famílies amb nens que necessiten tractaments de molt llarga durada als hospitals.

Contacta amb nosaltres

Si desitja contactar amb Oprocat pot accedir a la pàgina de contacte i omplir el formulari.